Luke 9: Høssing Bekkasinen

Rodny Hegnar Aka "Høssing Bekkasinens" fryktede signatur

Rett etter orderud drapet la det seg en støkk i hele høssing. Hvordan kan noen mennesker gjøre noe sånt mot hverandre, ble det sagt i hovedstyret til Høssing Ansa-klubb (under divisjon av mensa for folk med lavere intellekt red amn.). Mange andre innbyggere med høyere intellekt lurte også på dette.

For Rodny Hegnar derimot, var dette kun starten, det var inspirasjonen han trengte for å kunne starte det som skulle bli hans største bragd på tennisbanen.

Den ivrige tennis-spiller'n Rodny startet sine barndomsår på tennisbanen med faren. Etter hvert ble han en av de beste elevrådsrepresentantene som noensinne har entret en tennis bane i høssing.

Er det nordisk enighet om hva som er god ledelse?

Dette utsagnet fikk det til å renne over for Rodny, og 4 uker etter orderud, så dro han som vanlig på tennis banen for å gjøre vedlikehold og drift. En flokk bekkasiner hadde forvillet seg ut på banen, noe som skulle vise seg å være fatalt mye på grunn av Rodnys humør den dagen. Han Satte på tennisball maskinen og skøyt mot fuglene. Aldri har de vært så skremt, og flere av enkeltbekkasinene brakk både nebb og klør. 

aldri har det vært så stor flokk bekkasin på en tennisbane

Inspirert av seg selv inviterte han revisor i tennisklubben ut på en match. Revisor blir sjeldent invitert på slike matches og takket gledelig ja. Han kunne ikke vite om sjebnen til bekkasinene som hadde vært der tidligere.

Rodney servet opp ballen, og revisor kom med bemerkninger om bekkasiner som lå strødd utover banen, men ble så revet med av tennis matchen at han fort glemte dette. Ignoransen til Revisor skulle vise seg å være fatal. Før han viste ordet av det, så skled han på en bekkasin og avgikk der og da. Revisjon øst var 1 utadvent revisor mindre.


Rodny la igjen signatur'n sin "Høssing Bekkasinen", som han kalte seg nå og rømte landet umiddelbart. Han besøkte en lang rekke tennis arenaer omkring skåne, og vanarn og la igjen samme signatur, for å vise tennis spillere at høssing bekkasinen er kjent og bør bli fryktet. 

Finland, også kjent for bekkasin-lignende fugler som "angry byrds"

Senere, kom sjebnens ironi på døra, en hytte langt inne i findland satt Rodny og lagde seg sin livrett, enkelt bekkasin med pommes noisettes og bernaise. Han hadde greid å unnslippe politiet til nå, men til lite nytte, for han hadde nemlig glemt å ta bort nebbet til bekkasinen før han kokte den, og satt det i halsen. Med bekkasin nebbet på tvers i halsen fikk han panikk og styrtet ned det som var av væske i umiddelbar nærhet for å få svelget nebbet. Hegnar kunne ikke lese finsk, og han hadde nettop svelget ned litersvis med parafin.

Slutten på Høssing Bekkasinen
Han overlevde ikke å drikke parafin, og nebbet greide han heller ikke å få svelget, så dette var enden på visa om Høssing Bekkasinen. RIP.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: