Luke 3: Mordforsøkene på Bård Hammersmith JR

Karaoke Kongen
Elsket. Hatet. Respektert. Omstridt. Skjørt barn har mange navn, så også vår store Karaoke konge Bård Hammersmith JR som med sine tolkninger av massive smash-hits fra 80 og 90 tallet. (Hvem glemmer vel ikke hans tolkning av Spice Girls melodien When 2 Become 1?) Lenge tronet kongen på sin ubestridte førsteplass som Høssings ukronede ener hva karaoke angår.
Så kom missunnelsen.
Og den kom hardt...
Hammersmith sitt offesielle promo fotografi.
Ambisiøse Søstre
I kjølvannet av Hammersmiths suksess på Sykt Funny Pub i Høssing sentrum og China Slottet (karaoke annlegget her er for tiden i uorden red. anm.) kom flere hobbyartister til med klare ambisjoner om å ta over konge tronen. AV de mest ihuggede sangerne var Søstrene Beretta som med sine gla'låter hovedsaklig fra musikalen Hair, vant stor populæritet men ikke var i nærheten av Hammersmiths ynde, sjarm og x-faktor som gjorde atte han stilte i en helt egen klasse.

Nifst Kjøtt
Den 10.februar 1999 våknet Karaoke Kongen med extreme mage smerter. For å gjøre en lang historie kort ble det funnet pinnekjøttrester i matavfallet til Hammersmith som hadde gått ut på dato for flere måneder siden. Hovedmistanken falt ikke overraskende på Ebby, Katharina og Dildo Beretta, som alle jobbet på Prix-butikken der Hammersmith hadde handlet pinnekjøttet. Hadde de tre søstrene solgt sangartisten bedervet pinnekjøtt for å sette ham ut av spill? Søstrene benektet all skyld.

Ute på tynn is? Risky business for såpass tjukke karaokesøstre...

Uken etter ble nok en gang Hammersmith rammet av en beleielig "ulykke": Regionsmesterskapet i karaoke nærmet seg, og Bård skled på en haug poteter, knakk "karaokearmen" og ble satt fullstendig ut av spill. Igjen falt mistenken på søstrene, som "tilfeldigvis" stod bak salget av de uvanlig glatte potetene av typen Beate. Av typen Beate. Saken ble henlagt.

Søstrene Beretta er fremdeles på frifot og herjer karaokebarene i Kommunen med sine rene ungpikestemmer. Men er melet de bærer med seg i små poser like rent? Det får vi nok aldri vite. Eller?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse