– Stiltskin legger altfor stor vekt på diftonger


Ordførerens klær ligger henslengt på en sjeselon.
Ordfører Hroar Stiltskin er i hardt vær om dagen for sitt påståtte overforbruk av diftonger i sine offentlige uttalelser. En omreisende havarikommisjon fra østlandet har helt vederlagsfritt gått gjennom ordførerens 15 siste nyttårstaler og funnet hele 48 unødvendige diftonger som er blitt "kastet rundt". Det er særlig diftongene au, øy, ai og oi som er overrepresentert i Stiltskins taler.

Deltidsforsker og lønnstrinnsfanatiker Eplefar Samkjær Bergerac er svært skeptisk. – I en dåpstale til en nyfødt flaggermusbaby, som forøvrig var født i en terracottakrukke, brukte Stiltskin diftongen øy hele 14 ganger. Normalt ville en slik tale bare inneholde 3-5 forekomster av denne diftongen. Dette levner liten tvil om at "noen" burde skjerpe seg noe helt vanvittig og bare slappe av litt.

Ordøreren har ikke svart på henvendelser fra Høssingposten, men henviser istedet til sin Myspace-side hvor man kan finne en rekke låter som han har "snekret" sjæl og som han mener skal gi et innblikk i hvordan han er som person – bak ordførermasken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse