Luke 18: -Etterforskerne var altfor opptatt av James Bond

Det er mange som husker den store dagen da Runbjørn HOFF skulle legges for retten. Den mistenkte ble ført sakte inn i rettsalen i ført håndhjern til tonene av Beatles Let iT Be, et ironisk stikk i siden til det faktum at vedkomne hadde arbeidet i IT-bransjen i en årekke- KANSKJE? Hvem vet . Uansett, da han kom frem for dommeren (som hadde sagt seg godt til rette på en ergonomisk riktig vippestol-norskprodusert, kanskje? hvem vet? og er det egentlig så viktig i disse dager) fikk han retts protokollen lest opp for seg-om att og om att.
Gruppe hvis sang ble spilt under rettergangen.

Det er jo ikke til og stikke under en stol at saken med Runbjørn HOFF var en kime til strid til hele komunen vår. OG hadde satt hjerter og hjerner i brann og holdt komentar feltende varme på nettet. Saken var den at i løpet av etterforskingen hadde det kommet frem detaljer, detaljer som var til stor bry for etterforskningens leder, førstepolitikomisjonarius Scali Brunbjørn HUFF og hans team, bla. bestående av Saga Noren, landskrim Malmö?

Jesus var også endel av teamet i følge noen, ihvertfall pastor Arg Murpuss i Høssing fritstående menighet. Uansett tilhørighet -det viste seg at noen i teamet var altfor opptatt av James Bond, hadde sett alle filmene, spilt datapillende, tilogmed lest noen av bøkene! Hadde også reist til Storbritania for å følge i James Bond fotspor men kommet til kort da han mistet sporet allerede på Heatrow (lufthavn på de Britiske øyer red. anm.). Denne ekstreme interessen for den Britiske etterforskeren og den lille krøllete hunden hans hadde gått såpass innpå vedkomne at det hadde gått utover etterforskningen mente aktoratet og krevde saken forbigodt i stillhet.
Flydd inn på rappen

Også den lille hunden Til james bond ble flydd inn fra Storbriatannien i sakens anledning for å vitnes. Halleluja! Dommeren kom til forlik med statsadvokaten om at de skulle flytte retsalen til en bedre egnet lokale da tingretten viste seg og være for uegnet til en sak av dette kaliberet. Saken ble da flyttet til røykeavdelingen på China Slottet hvos Noi disket opp med Salat fra Salat baren og noe annet som så ut som snørr dritt men smakte ganske godt.Som apertiff til maten fikk de fremmøtte nyte et bedre måltid og også dessert ble servert med mye ståhei da rettsassistenten insisterte på å blande seg inn i serveringa ved å balangsere maten OPPÅ et kosteskaft som han stakk inn og ut av kjøkkendøra. Inn og ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse