Luke 12: Min Lille Muldvarp VS Konsumprisindexen

Samboere i tykt og tynt?

KJEMPE BARNE-SUKSESS
Det manglet ikke på insinitiativ og stå-på-vilje og gründer ånd da samboerparet Ellen og Magnus Hiss fra Vør i Hyseth utenfor Tvæl kokte sine kreative hoder sammen og klekket ut leketøys konseptet My Little Muldvarp etter å ha fått stipend på mange tusen kroner fra Innovasjon Høssing. Etter en omvisning i Muldvarpreservatet ble de to førskolelærerne inspirert til figuren Min Lille Muldvarp som de fikk stanset ut prototyps i en testgruppe på 12 og etterprøvd med tanke på kvalitet og tatt patent, fire uker senere var produktet ute på markedet. En nydelig rosa muldvarp med mykt skinn som kunne kremte når man klemmet på den. Suksessen var et faktum.
Samboere i tykt og tynt?
NEDTUR
Konsumprisindexen feirer med kake.
Siden ble det værre. Barn svelget løse plast deler av moldvarpen, investorer gikk tørre, interessen dalte, samboerskapet røk, og Min Lille Muldvarps popularitet ble erstattet av andre nye superprodukter som Grønne Lille Hettemåke og Der Kommer Onkel Vanja Med Søte Ninja Babyer. Selv ikke en animert utgave av MLM i beste sendetid på Høssing Lokal TV kunne redde den søte rosa kosetingen.


MING DYNASTIET OVERTAR TRONEN
Men ivrige investorer fra Kina, nærmere bestemt det kjente Ming Dynastiet kjent fra vaser  tok kontakt og kjøpte ut Ellen og Magnus, som kunnne trekke seg tilbake til Vør i Hyseth utenfor Tvæl, det hele kunne ha endt godt hadde det ikke vært for et ovveraskende søksmål fra Elinor Konsumprisidexen fra Tyrilikollektivet som påstod at det var Hun som hadde funnet opp Min Lille Muldvarpen-figuren åp et nachpiel i 1999 og postet skisser på deviant-art dgen etter. Konsumprisindexen ribbet Hiss-paret for det de var verdt. Noen ganger går bare alt lukt til helvete, som det så fint heter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse