Luke 21: Asterix-mannen VS Bogerud

Luke 21: Asterix-mannen VS Bogerud


Jørny Geldof (52), i kommunen bedre kjent som Asterix-mannen (asterisk=stjerne, red.anm.), havnet i en real fight med ansvarshavende da han i høst skulle handle inn nye trikoter på Bogerud.

Sånn vi kjenner Jørny. 

Ansvarshavende


For det første sa ansvarshavende på Bogerudekvipasjen, Silky Büennenhoffblumenthalbaum at de ikke hadde trikoter på denne tida av året (høsten, red.anm). For det andre hadde de ikke blå trikoter. Da Geldof fikk vite dette, spurte han med kåt stemme om de kanskje hadde noen blå trikoter som hadde mønster på? Men heller ikke dette hjalp.

Trikoter på Bogerud


For det tredje gikk Geldof hjem, slukøret og med sinnssykt uforrettet sak. Dagen etter mottok Büennenhoffblumenthalbaum personlig i egen postkasse en stevning fra Geldofs advokat. Det var bare å møte opp i retten.

Det var bare å møte opp i retten


For det fjerde november var datoen for rettssaken. I nybygde Høssing Høyeste Rett og Storkiosk møtte de mannssterke opp.

For det femte ble juryen akutt syk med hold i stemmebåndene, og da var enden på visa den at de måtte kalle inn gutta fra travspillhjørnet på storkiosken til å vikariere som jury.

Fra dette miljøet kom den nye juryen

Dropper skrivestilen


For det sjette (dropp denne skrivestilen - red.), veeeeel ja for det finnes ikke noe sjette punkt. Rettssaken pågår fremdeles. Ifølge juryen er det fremdeles usikkert hvordan utfallet blir for Geldof, men i en pressemelding av i går melder de at Hopp Minny leder 2 runder foran Meningers Rhododendron, Hermelin Navle er adjunkt med Stoopy Heimlich og at Semule Håpet har skadd hovene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: