Luke 8: Knudsens mannevonde roboter

To av de 2 robotene Vold Knudsen bygde

Robot byggern Lynne Vold Knudsen har ekstremt lang fartstid som robot bygger. Dette gikk litt vel langt da han i 1996 bygde to menneskelignende roboter som gikk langt utover sitt mandat i Høssing sentrum og omegn.

Byggingen av robotene startet allerede i 1995 da Lynne var deltidsansatt som løpegutt for kommunaldepartementet. Her stjal han deler som han brukte i byggingen av robots. Et enormt mangfold av deler, alt fra sko til pappkrus med sean conneri-motiv ble brukt til konstruksjon og mang en time gikk med til dette grandiose prosjektet.


15. mars 1996 var robotene ferdige. Lynne valgte da å aktivere dem samtidig.  Etter aktiveringen på begynte de umiddelbart å krenke menneskerettighetene. Vold Knudsen hadde ikke laget inn noen av-knapp og greide ikke slå dem av igjen, han merket nemlig for at en god del feil og mangler ved konstruksjonen, men han var maktesløs.

Ved en av disse feilene hadde han programmert inn i hjernen hele Høssing telefonbok, og på rappen ramset de opp drapstrusler til samtlige beboere i høssing, levende og døde (lista var ikke oppdatert red amn). Deretter dro robotene til Arnfinn Aaby som lever som fisker nord i høssing.
Ohm, hvis lov ikke ble fulgt

Heldigvis hadde Lynnes manglende kunnskap om ohms lov gjort seg gjeldende under konstruksjonen, og robotene greide ikke bevege seg av flekken etter at de satt seg fast i en kattefelle naboen hadde lagt ut morran før. Allikevel hadde robotene rukket å avsi over 14 000 drapstrusler, noe som er straffbart i kommunen. Dette førte til at Lynne Vold Knudsen ble dømt til 1000 timer samfundstjeneste som løpegutt i kommunaldepartentet.

Og robotene? De ble sendt av gårde til teknisk museum etter førstemann-til mølla prinsippet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse