Luke 10: Bjørneangrep ødela historisk budrunde

Høssingparret Adolf og Shiva Bogen (begge 55 år gamle) hadde funnet drømme huset sitt i form av et åtte kantet bokompleks (town house stil) i Sigurd Vongravens gate midt i Høssing sentrum. Leiligheten var designet og utformet av Ringenes Herre-entusiast Biggy Hovamål på tidlig 90-tall, og hadde et dertil Tolkien-preget interiør, inkludert hobbit-dører, alve-trapp og spennende orke-detaljer i gips-stukkaturen.
Town Houset bak ekteparet Bogens i front (til venstre)


Adolf og Shiva hadde økonomien i orden, penger på bok og sikkerhet i foreldrenes Ape-plantasje i Vest-Afrika. Budrunden skulle stå mandag morgen, en kjølig høstmorgen i 2005. Det forelskede paret tok med seg matpakke og sine to shetlands ponnier ut i Høssing marka, med fullt oppladede mobiltelefoner og godt humør. Og nå skal du høre.

Bjørne angrep.
Ja du leste riktig. I følge herr og fru Bogens skal en brunfarvet bjørn ha knurret mot dem i vill fart med tydelig intensjon om å skade. Shiva forteller at hun så for seg hvordan de to ble revet i hjel og måtte pleies resten av livet på Høssing Alders og Sykehjem med intravenøst fra halsen og ned for resten av livet. Men den gang ei.
En Fantomet-tegning av den aktuelle Bjørnen. Illustrasjon: Lise Myhre


Heldigvis var Adolf Bogen snar tenkt og stakk en termos raskt i munnen på Bjørnen som fikk andre ting og tenke på. (termosen red. anm.) I all tumultene fikk paret ikke svart på telefonene som ringte og ringte, og dermed ikke lagt inn sitt bud. Og svisj var de ute av budrunden før Bjørnen hadde rukket å rømme til skogs.

Ekteparet på to fikk siden Lagmannsrettens erkjennelse i sitt favør og fikk flytte inn i vesle stua i hagan til drømme huset bare 5 dager etterpå takket været stor sinnet til den nye hus eieren Rott-Fougelsmith -en kjent menneskevenn og bjørnefangerske -Ingen skal gå tomhuset omkring pga usle brunbjørns-angrep. skal være godtgjørerens utsagn. Adolf og Shiva flyttet ut etter kun 1 uke pga råte lukt. På grunn av Råte-lukt.

_________________________________________________________________________________
Rettelse: I forrige sak kom vi i skade for å trykke bilde av en mexikansk bekkasin der det skulle vært en norsk bekkasin. Vi beklager dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse