Ingen fikk Bingo. Nå vil de bare dø.


-Stemningen kan beskrives som giftig, ja bekmørk. forteller et vitne etter fredagens skandale kveld på Høssing Bingo, der ingen vant noentingen. 

(HØSSING BINGO)
Etter en rekordlang kveld uten så mye som en trøstepremie skal piffen sakte men sikkert ha gått ut av forsamlingen. -Dette er meningsløst. forteller Sigrid Aargangsnes (82) -Hele poenget med bingo er jo at noen skal vinne ett eller annet. Hva kan vi tro på nå? Hvor skal vi gå? Flere av de frammøtte sier at de nå ikke lenger føler noen grunn til å leve. -Hvis det er dette som er livet: Å sitte i timesvis og stirre på et nitrist rutenett og aldri få en sjangs en gang, ja da tar jeg likegodt å slutter på de livsnødvendige medisinene mine og legger meg i fosterstilling til mørket tar meg. mumler en anonym bingospiller.

Arrangøren av bingokvelden Adrian Pool (64) har ikke noen fullgod forklaring på fraværet av vinnere. -Vi følger vanlige prosedyrer med baller og det hele, men noen ganger er det vel bare sånn at nummerne ikke vil noenting, at de er lei hele greia. Tall er rare sånn. Pool innrømmer at han selv mistet livsgnisten etter episoden og nå gjerne kunne tenke seg å dø. Fortrinnsvis i en ridelykke på en blankpelset araber. Premiene som ikke ble vunnet fredag, en Kong Haakon-konfekteske, polvotter fra Helly Hansen og en halv gris, vil gå videre til en ekstra jackpot bingo neste uke.

1 kommentar:

  1. Husker denne trauste kvelden, var slik jeg mistet min kjære grandtante. Bedre er det når jeg og gåsa mi spiller bingo, da vinner jeg bestanding!! :)

    SvarSlett

Følgere

Annonse

Annonse