Ikke alle er enige i at det er glatt ute

At holka ligger der ute som en skjult trussel under et tynt lag med sno er det vel få som kan få seg til å motsi, men hvorvidt denne steinharde overflaten kan kategoriseres som glatt har vært gjenstand for diskusjonstema denne vinteren. 
Vilje Marie Siltrang i et foto fra i fjor.

De fleste vil hevde at is per definisjon er kjempe glatt, men at all is er like glatt er det vel få som tør påstå. Den som derimot hevder at det slett ikke er glatt ute for tiden, er fast kommentator i Høssing Posten Vilje Marie Siltrang som i sin kronikk Glatt? Ikke i det hele tatt! motsier nettopp påstanden om at det skal være så glatt. Pr telefon forklarer Siltrang; -Jeg er så fordømt lei av alle som klager over hvor glatt det er bestandig. Èn ting kan du være sikker på i dette oljebefengte drittlandet, og det er at så snart holka kommer, så skal folk kappes om å påpeke hvor helvetes glatt det er. Men det er jo ikke glatt i det hele tatt? En rutsjebane dynket i zalo - det er glatt. Ikke litt småfrossent isbelegg her og der. 
Dette er ikke glatt, i følge kronikk forfattersken

Vilje Marie Siltrang er kjent for å være en kontroversiell og konfronterende røst i den ellers så lunkne offentlige debatten i Høssing. Sterke meninger har gitt henne tilnavnet "Kjerringa mot strømmen" i visse kretser. Men Siltrang selv er uenig i at hun har så motstridende meninger. -Det er bare tull, og typisk av norske nordmenn fra norge som rotter seg sammen som en saueflokk og breker sin felles oppleste og vedtatte sannhet. utdyper samfunnsdebattanten fra sin sykeseng på Høssing Sykestue. Der hun ligger til observasjon etter å ha falt på isen utenfor Høssingspostens lokaler, men ikke fordi det var glatt, hun skal ha veltet helt uavhengig av underlaget i følge henne selv.

Her går det visstnok ikke unna, i følge kronikk forfattersken

10 kommentarer:

 1. Korttenkt artikkel med dårlig faktasjekk og innhold, 3/10

  SvarSlett
 2. Frederik Finsnes3. januar 2018 kl. 16:33

  Dårlig artikkel, jeg likte den ikke

  SvarSlett
 3. Interessant artikkel, kunne vært bedre da

  SvarSlett
 4. Frank Walter Bendriss3. januar 2018 kl. 16:36

  Fin artikkel og stygge bilder. Ingen avstemningsmulighet trekker ned

  SvarSlett
 5. Artikkelen er grei nok. Bildene skal jeg ikke mene noe om.

  SvarSlett
 6. Takk for flott artikkel,,,,,,,,,,, Det kan være glatt ute,,,,,,,,,,,,,, Se opp!!!!! OBS! Kommunen er for dårlig til å strø, spesielt her i Nedre Høkk!!

  SvarSlett
 7. Jeg ble lovet informasjon om det var glatt på isen på Høssingdammen eller ikke i denne artikkelen av Hilde på bussen det fant jeg ingen informasjon om her´ skulle da være mulig å informere om dette før jeg leste hele artikkelen*

  SvarSlett
 8. Artikkelen var for alt for kort, men jeg er mer tilfreds enn utilfreds.

  SvarSlett
 9. Det kan oppleves som glatt, men er muligens ikke det. Ellers, takk for en OK

  SvarSlett
 10. Hu siltrang er ikke helt god

  SvarSlett

Følgere

Annonse

Annonse