Støtte til ny 3D-film fra Høssing


Fra filmen Høssing 3001. Scenen fra serverrommet.
Kulturklubben "Yes we can" med Maure Diarée i spissen har mottatt kommunens kulturstipend "KUL-tur 2010" på 59.000 kroner for utviklingen av en kulturell reise gjennom et virtuelt Høssing, gjenskapt kun ved hjelp av 3D effekter. Filmen blir nesten 2 timer lang, og viser scener fra hvordan Høssing-landskapet så ut før forrige istid, samt kjente Høssing-tablåer som gravlunden, møte hos pinsevennene og pisserenna på Høssingbråthen skole.

Turistsjef Jalle Sjøveien er fra seg av glede og ser for seg at filmen kan bringe millioner av turister til kommunen. "Når de ser dette kommer de til å drite i å dra til Roma, for å si det sånn. Har du vært i Roma? Bare piss! Bare piss!".

Filmen er forventet å ha premiere høsten 2016, og vil låne stemmene til lokale talenter som bl.a. Jøran Spissmus, Titty Brundtland og Waldorf Egennavn. Foreløpig tittel er "Høssing 3001".

3 kommentarer:

 1. Bare et forslag, altså. Kanskje Sally Juice burde hatt en stemme? Bare et forslag, altså.

  Hilsen anonym mann (63) fra Baconsvingen.

  SvarSlett
 2. Ja, vi har sendt en forespørsel til vedkomne, mne har ikke fått noe svar.

  SvarSlett
 3. Finansiering av fysiske eiendeler
  Hvor det er behov for å finansiere en ny kapitalinvestering, kan selskapene stole på Alliance Trust Company Leasing Limiteds serie av finansielle løsninger for å skaffe aktivet effektivt.
  leasing
  Leie innkjøp
  Kommersielle eiendomslån
  Shipping Lån
  Leverandørfinansiering
  Local Enterprise Finance Scheme
  Internationaliseringsfinansieringsordning
  Hvordan søke?
  For mer info, kontakt: collinsmark640@gmail.com

  SvarSlett

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: