Fæl musikk er siste mote


Her er grafen
Det aller nyeste blant Høssings mangfoldige tenåringer er å lytte til grusom musikk. Professor i interessantologi Møsse Tørr har studert fenomenet nøye og har laget en svært informativ graf som skal illustrere trenden.

Han sier at ungdommene tyr til den avskyelige musikken for å demonstrere sin egen sjel, i den grad ungdommer har sjel. "Disse forferdelige låtene de hører på er et musikalsk uttrykk for ungdommenes kviser, pipete stemme og ubrukelige holdninger. Dessuten lukter de ille" sier han.

Elevrådsrepresentant på Høssing VGS, Millibjæl Østenskjold Veigrep, bekrefter forskningsteorien. "Jada, det stemmer det", sier han på twitter, og fortsetter. "Det er jo sånn det er".

Nå har foreldrene til ungdommene startet en egen ungdomsgruppe som skal lure ungdommene til å fatte andre interesser. Sammen har de gått til innkjøp av tennisrackert, billedvev og utstyr til å leke flasketuten peker på. Ved hjelp av disse midlene håper de at ungdommene skjerper seg og glemmer alt om Donkyboy og Datarock og Snow Patrol etc. Om ikke det virker har de en plan b: de har nemlig inngått en avtale med Kongsberg Våpenfabrikk om billig avlivning av de ufyselige små drittbarna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: