Se Høssing fra rommet


Høssing Kommunen har nå inngått en exklusiv samarbeids avtale med pilotene Burt Støvel og Nikolas "Nikker'n" Puff i Rom-HØSS A/S om å tilby salg av satelittbilder av Høssing og omegn. Støvel og Puff har nå i fem år drevet en egen rom satelitt som kretser rundt jorda, men særlig over Høssing, med tanke på å ta bilder. Nå blir det muli' for den jevne Høssing å skaffe seg egne bilder fra Rom-HØSS A/S til å henge på vegga:

-Vi ønsker å inngå en forpliktende intensjonsavtale med henblikk på å komme fram til en løsning, sier en talsperson for kommunens Samarbeidsutvalg for samarbeidsretta tiltak mellom Høssing Kommune og lokale aktører i Næringslivet. På sikt er meninga at det skal være for folk å få seg et bilde av Høssing sett fra rommet. På SIKT, altså.

-Ja, det er meningen, sier Burt Støvel, som selv har vært i verdens rommet flere ganger allerede. -Har jo tatt diverse bilder. Både med ganske proffe "space cameras", men også noen litt mer romantiske med farfars gamle Paralax-kamera, som gir sånne gule og uklare bilder som er så populært blant ungdommen.

Bildene blir i salg sånn etterhvert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse