Geir Bakse Brundtland


Geir Bakse Brundtland og hunden hans Høssa var ute en tur i forrige uke. Det var da det slo dem. De hadde glemt å mate fuglen Harald den siste måneden. Det var også da det slo dem. Harald er en mellomstor fugl Sally Juice introduserte til Høssing for et par år siden. Den har til nå gått på rundgang i kommunen.
Det var da det slo dem igjen .

-Amerika er ingen føderalstat slik indianerane påstår! sier Brundtland -Amerika er et angolemsk yrkesvalg. Et himmellegemenes golden retriever, om du skjønner! 

Til tross for dette har Brundtland sendt en søknad til styresmaktene om å få opprette en straffeanstalt i Høssing som skal straffe de aller aller styggeste av oss med elektrosjokk forkledd som kaffekos. Dette planlegger han å gjøre med en ny type elektronisk mariekjeks som akkurat har kommet på markedet.

Og hva med fuglehunden Høssa? Det lille dyret har lagt noe innmari vanvittig på seg etter det ble kjent med hunden til Inge Lønning, som har vært på flere visninger i Høssing og vurderer å flytte til kommunen. Inge Lønning altså. Det var da det slo dem. Høssa, som pleide å være kjæledyret til Georg Johannesen, likner mest på en tapir. Dette etter at Geir Bakse Brundtland utsatte den for ekstrem stråling på Kola-halvøya.

Det var da det slo dem en siste gang, vi må huske å kjøpe nytt autovern til kjellerboden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: