Slo til seg selv under snuoperasjon


Det var da førstehjelpsmedarbeider Lynne Johnsock skulle løpe inn i ordførerboligen for å avverge en krisesituasjon at volden hendte. I det hun ikke forstod inngangsdørens åpnemekanisme, men ble stående og hale samt dra i den, glapp den svette hånden hennes taket og rekylerte med et klask i eget ansikt. Lynne vurderte å snu og hente flere fra redningsteamet, og derfor blir aksjonen delvis karakterisert som en snuoperasjon.

Anledningen var at ordfører Hroar Stiltskin hadde satt en hvitløkssuppe i halsen etter å ha sett et nyhetsinnslag på TV om sønnen Heinekens oppførsel på et av byens bedre apotek.

Det er usikkert hvorvidt Lynne vil bli anmeldt for volden mot seg selv. Men spesielt skjerpende er at angrepet skjedde i ordførerboligen.

1 kommentar:

  1. Hvis ikke for Dr Ekpen, hva har jeg gjort for å gjenopprette glede i mitt ekteskap, kan den gode Gud fortsette å velsigne Dr Ekpen for å hjelpe meg med å bringe min ex ektemann tilbake til meg etter 2 år med separasjon. Hvis du går gjennom oppbrudd, er Dr Ekpen den perfekte løsningen for deg. Kontakt ham i dag på (ekpentemple@gmail.com)

    SvarSlett

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: