Gjorde entré 57 gangerSkapte bruduljer med spesiell medisinshopping

Da Heineken Stiltskin (bildet) trådte inn på Høssing Pharmacy i går, forstod han uten å nøle at han hadde trådt inn over dørterskelen på feil måte. Herr Stiltskin var i ens ærend for å handle medisin for å døyve sine tvangshandlingsutfordringer, men det skulle ta tre og en halv time før denne handelstransaksjonen kunne finne sted og medisinen var kjøpt.

Ikke før unge Stiltskin hadde trådt inn og ut over dørterskelen 57 ganger, lå medisinen i handleposen og Stiltskin var på vei hjem. I mellomtiden hadde imidlertid den tvangstenkende Stiltskin forårsaket ett ribbeinsbrudd, et overopphetet hode, en sår ankel og et brukket krageben, i det forbipasserende på Høssing Handle Gade ikke var oppmerksomme nok på den intuitive ordførersønnen.

- Han Heineken trur han kan gjøre akkerat som han vil, bare fordi han er sønn til ordførern. Nå må jeg til doktern, fordi jeg snubla i Heineken da han kom ut av apoteket, sier en sliten Edy Gali-Mathias (85) som var den uheldige som brakk lårhalsen.

Hroar Stiltskins sekretær Dejly Basis (26) ble liggende på gaten med ribbeinsbrudd i det hun skulle hente ordførersønnen. - Stakkars Heineken blir rakket ned på av slemme gamle damer fordi de liksom får en liten skramme når han er syk, Heineken min, uttaler Basis.

Ordfører Stiltskin var ikke tilgjengelig for kommentar i går kveld. Sjefsfarmasøyt ved Høssing Pharmacy Eigil Bein ville ikke uttale seg om saken.Her på Høssing Pharmacy hendte det som hendte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse