Fant Snickers på gata


Jonik Ruben Regndans (35) fant forleden en uspist Snickers-sjokolade på gata. Men hvem er den sin? Og hvordan havnet den der? Hundrevis av spørsmål dukker opp ved slike hendelser. Regndans, som jobber som luftskipentrepeneur i firmaet Høssing Luft Skip AS, slapp forrige uke 35 000 løpesedler med etterlysning av eieren av Snickers-sjokoladen over Høssing sentrum.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg. Det som går under kallenavnet "Snickers-skandalen" tar nå opp det meste av ressursene hos kommuneadministrasjonen, som jobber på spreng for å få løst opp sjokoladeknuten. Riksavisene, også kalt Tantene i Ankersgata, har fanget opp saken og tror at "Snickersgate" i verste fall kan vippe Stiltskin ned fra ordførerstolen.

Også grasrota ønsker at noen tar ansvar. Hvor er eieren, roper demonstrantene fra Høssing Anarkistiske og antilederen deres, Reidar-Reidar Mjæl II. "Dette faller ultimately på Trond Giske, han har det øverste ansvaret her, som Næringsminister," argumenterer Mjæl. "Det er næringens skyld at produktene deres ligger og slenger i gatene. Som i denne saken, for eksempel, tror vi ikke at eieren kommer til å melde seg." Anarkistene har den siste tiden holdt fort utenfor Næringsdepartementet i Hovedstaden, i håp om å få fortalt et par fornuftens ord til ministeren. Mjæl, tidligere elev ved BI i Høssing, har som oppgave å ikke styre over noen av foreningens medlemmer. Mjæl forteller at beleiringen har vært vanskelig. "Det var snakk om at vi skulle sperre inngangen (til departementet, red. anm.) fra mandag til tirsdag, men da var det noen som i hvert fall ikke ønsket dét, og sov der fra tirsdag til onsdag, også noen da onsdag til torsdag og noen torsdag til fredag, og så videre. Med det resultat at vi har hatt et par trøtte Høssinganarkister hengende rundt hver dag, i stedet for samlet styrke. Jeg er glad det ikke er butikk vi driver, for å si det sånn."

3 kommentarer:

  1. Skulle likt å sett tryne på den jævla Ord Føreren nå. Hvor er du Hroar? Ta ansvar for det som skjer i Høssing, eller ta kjortelen på deg og gå!

    SvarSlett
  2. Det der er en amerikansk snickers! Tipper det er de amerikanske turistene sin!

    SvarSlett
  3. Er jeg den eneste som tenker "Abildsø" når jeg ser den snickeren der?

    SvarSlett

Følgere

Annonse

Annonse