Nå må han høre på rekekongen

- Merkevaren Jækki Himkok får seg en alvorlig knekk hvis ikke gutten selv og støtteapparatet snart lærer av feilene. Det sier en Hilmar "Bøtta" Frix.

Jækki Himkok har de siste dagene ligget i hardtrening foran Norgesmester skapet i Call of Duty i blinde. Men de siste dagene har han begynt å bli jææævli breial på chaten, og de andre som er med i teamet hans er drittlei og har nå bytta til World of Warcraft i protest mot at "Jækki er blitt dønn umulig", som de selv sier. Dette truer hele greia.

Den tidligere Buskerud mesteren i rekecricket, Hilmar "Bøtta" Frix, mener dette er en klin ubrukelig strategi av Himkok:
-Misforstå meg rett: Gjør det billigst mulig, gidderu? Spill ball med meg nå. Nå er vi på lag her vett! God energi blir godt spill og dårlig energi blir dårlig spill, ikke sant. Verre er det ikke. Dette må Jækki innse temmelig kjapt, tenker jeg, hvis ikke går dette NM-et bokstavlig talt i dass.

Jækki Himkok (bildet) har markert seg som "busy" på chatten og svarte ikke på hotmail natt til idag. Vi følger denne saken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: