Tar grep om alt maurpisset


Rasle Midtbaleé tar en sjelden pause i arbeidet med å fjerne maurpiss.
Høssing kommune har til alle tider vært kjent for sine svært foretaksomme innbyggere. En av disse er Rasle Midtbaleé, som siden oktober har fjernet over 250 liter maurpiss fra Høssings gater.

Interessen startet da Midtbaleé leste om andre verdenskrig i National Geographic. Det tok ikke lang tid før han var ute i gatene og skrubbet bort alt maurpisset som lå der og rant, og han fikk mange godord fra fornøyde naboer. Nå har han planer om å gjøre interessen om til et levebrød, men da med en liten tvist: istedet for å fjerne maurpiss, planlegger han å starte et flytog som skal gå i skytteltrafikk mellom Høssing Meieri hvor han jobber og Kina Slottet hvor han spiser de fleste av måltidene sine. Toget skal nå hastigheter opp mot 560 km/t og kommer til å være et av de raskeste i sitt slag i hele verden!

Og det er heller ikke første gang Rasle Midtbalée står i begivenhetenes sentrum: i 1988 stod det en artikkel om ham i Høssing Arbeider Blad i forbindelse med at han fant opp en frisyre som gav ham Mikke Mus-stemme. Uheldigvis gav den ham også kreft, men det stod det ingenting om i artikkelen, sier han skuffet...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: