Ordføreren har blitt kjendis

Kanal nummer 2 på tven har også fått seg nettside. Der skriver de om det som en gang var folkets ordfører. Nå har han blitt kjendis, og omtales på samme side som den nakne sjokoladepiken Beyonce og Davy fra pepperkakelandsbyen.
Ingen i kommunen vil foreløpig kommentere at Ordføreren stikker seg fram på dette viset. Men for spesielt interesserte (hvis det finnes noen) kan saken leses her. Den er forøvrig skrevet av en klovn.

5 kommentarer:

 1. Artig sak dette! Forøvrig er det tilbud på adventspermanent og de berømte "høye" rekesmørbrødene våre ut denne uken. Ta kontakt, da vel! med Kjell-Jan Kroell på Høssing Damefrisør & Håndlagde Smørbrød Boutique.

  SvarSlett
 2. Håper på ekstra reklameeffekt nå, a, Kjell-Jan? Nå som hele tv2 kommer hit for å lese? Du er nå en kremmer av klasse!

  SvarSlett
 3. Jeg ser at saken om ordføreren står ved siden av overskriften "Politiet kan varsle arbeidsgivere om sexkjøp". Er det noen sammenheng? Og hva koster sexen?

  SvarSlett
 4. Jeg trodde nettsiden var kun for ansatte internt i Høssing! Hvordan slapp dette ut?

  SvarSlett
 5. Hvem sier at den "slapp" ut? Så vidt meg bekjent er TV-2-Dott.no også tilgjengelig kun internt i Høssing.

  Vil også gjerne benytte denne anledning til å ønske "God jul" til Trulte og alle de andre go'gutane og -'jentane i kantina på personalbygget i Høssing Bygg og Kontor Øst.

  SvarSlett

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: