Brennhet jul i Høssing

Mens det ellers i landet har vært en svært kold jul, med mye snø og snue, har det i Høssing kommune vært en eksepsjonell varm jul, med temperaturer opp til 40 grader (celsius). Forsker Lill Babs Snørrhvalp tror det skyldes en slags varm værtype eller lignende. "Det ser ut som temperaturen har steget p.g.a. varmt vær", sier han på telefon fra Høssing Lesbisk Holdiay Resort, hvor han for tiden ferierer sammen med kona Jopp Dritty. Kjælekuen deres, Glefs, måtte bli igjen hjemme på gården.

Kua som måtte bli igjen hjemme på gården.


Prognosene for juletemperaturen lå på mellom 5-12 minusgrader, og viste seg å være helt gale. Høssings egen statssmeteorolog og bøssebærer Charlie Nemi skjønner ikke helt hva som har skjedd. "Jeg har nok trykket på feil knapp på dataen igjen", sier han med et sukk.

På grunnlag av værmeldingen gikk kommunestyret i Høssing enstemmig inn for å kjøpe nye varmeovner i kommunehuset, men de er det jo ikke bruk for nå. "Nå jobber vi på spreng for å få avinstallert ovnene. Vi tenker å bytte de i kulde-ovner, hvis det finnes noe sånn?" sier vaktmester Sigurd Drakedreper.

Men nei, det gjør det nok ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse