Årets beste pærer

Årets 2009 nærmer seg slutten, og nyttårs aften står for dør. I den anledning er det på sin plass å titte bak over og opp summere året som gikk. Og alle pærene vi spiste i løpet av året. Vi begynner nederst:

Denne pæren fikk vi servert da vi var hjemme hos prestefru ToppRis for å spille video games. Spillet var gøy, det (to gorillaer som gikk amok på en serviettbutikk), men pæren vi fikk smakte helt *******! Terning kast: NULL!

Ja, så var det denne pæren da. Den husker vi godt. Vi kjøpte den på Borghild Frukt & Tobakk mens vi ventet på en viktig telefon samtale. Konsistensen var OK, men smaken var langt under det som vi vil kalle god kjent. Heldigvis solgte de også en annen pære der, noe som bringer oss over til neste pære:

Denne pæren var en annen pære som de solgte hos Borghild's, og den var litte grann bedre enn sin navnebror. Desverre falt den på golvet og ble noe støvete, men heldigvis hadde de også klut hos Borghild Frukt & Co.

Omtrent slik så den ut, kluten som vi tørket pæren med. Det gikk veldig bra. Kluten "slikket" støvet av pæren i en rasende fart, og pæren ble nesten "god som" ny. Skulle vi dratt på ferie, skulle vi gjerne hatt med oss en slik klut.

Denne pæren var helt teit, og så ut som en sitron. Vi slikket først på utsiden for å bekrefte at ja, det er en pære. De første bitene mumset vi i oss litt skeptiske. Men så inn så vi at dette var en pære helt på lik linje med de andre. Derfra gikk det helt greit å spise denne pæren, noe som ikke tok veldig lang tid egentlig, da pæren var used vanlig liten. Terning kast: TRE!

Denne pæren var slettes ikke verst. Den plukket vi i hagen til Jopp Dritty mens hun var opptatt med å føde et av barna sine, og så ledes merket hun ikke vår lille "udåd". Smaken og konsistensen var på topp, men den lille "derten" på toppen plaget oss litt. Den minnet for mye om en stilk.

Her er en pære som vi kan skrive under for! Vi kjøpte den på internett, og ventet spent i posten. Leveransen tok bare syv dager, og pæren var vel verdt vente tiden. Den smakte veldig "pære aktig" og var full av overraskelser. Hele tiden kom den med nye krum spring, og det var svært at holde tridt. Terning kast: SYV!

Dette var årets over raskelse når det gjelder pærer, og det sier ikke så rent lite. Hele to pærer! Dette ble nesten litt for mye for oss, men vi nøt hvert sekund av det. Begge pærene var svært realistiske, og smakte pepper. Etter dette blir det vanskelig å gå til bake til å bare spise én pære igjen. Terning kast: NI AV NI!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: