Systemutviklere hetset på grunn av økende lokal oppvarming

 
Skal man tro ungdommens grafitti for tiden, så er ikke de nytilsatte systemutviklerene Erling Grøssing og Bernt Krøssing veldig populære blandt yngre.
Høssing kommune vedtok tidligere i år å kjøpe inn noen gamle pcer og ansette systemutviklere for å få system i papirkaoset som har preget ørdførerens kontor. "Vi har akkurat vært på en ekskursjon til Danmark for å diskutere fordelene og ulempene med et nytt system på pcene våre, men det har neimen ikke vært lett å bli enige. Til slutt fant vi ut at vi går for nye systemer" forteller ordføreren.


Dette har ikke vært populært blandt Høssings yngre garde. De har satt igang kampanjen "Fuck The System" for å få fjernet all systemutvikling fra Høssing for godt.
"Vi synes rett og slett at nyutviklede systemer er en pest og en plage, de bidrar dessuten til et høyere utslipp av feilmeldinger, samt økende lokal oppvarming av serveren!", forteller Benjamin Kravborg (10), leder for kampanjen.
Han mener at flesteparten av systemene som finnes i verden i dag kan gjenbrukes, og at man ikke trenger å lage nye. "Bare se på DOS, det var en enorm suksess. Kan ikke ordførern bare bruke DOS, lissom?" spør han i en appell til Hroar Stiltskin.

Systemutviklerene Grøssing og Krøssing mener at nye systemer ikke er hovedgrunnen til den økende lokale oppvarmingen av serveren på kommunekontoret. De forteller at "Servere opplever naturlige svingninger i tempraturen over lang tid, så dette kan ikke linkes til de nye systemene vi utvikler".

Som plaster på såret til de unge tæggerne, så har de satt opp en plan for å redusere utslipp av feilmeldinger med over 30% innen 2020.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: