Svindler eldre – bruker pengene på sunblock


Elinor Stridshals og det
lure smilet hennes!

Elinor Stridshals er nok best kjent som innehaver av Høssings mest populære svindelforetak, "Høssing Luxus Bolig & Senior Residens", som ringer rundt til de eldste og mest senile og lurer dem til å betale svimlende summer for luksusboliger som ikke finnes. Over 800 personer har falt for svindelen hennes foreløpig, og hun sier at hun trapper opp nå like før jul. – Da sitter gjerne pengene ekstra løst, sier hun med et lurt smil. – De sitter jævlig løst faktisk.

Pengene skal hun bruke på sunblock til datteren sin, som har tenkt seg på språkskole i Mauritius. – Jeg har hørt at det er sinnssykt mye sol der nede, sier hun med et lurt smil. Hittil har hun samlet inn nærmere 2,8 millioner kroner. – Jeg vet ikke hvor mye en sånn tube med sunblock koster, men vi begynner vel å nærme oss nå, sier hun med et lurt smil.

De gamle i Høssing har bare godord å si om Stridshals og det lure smilet hennes. – Det er så hyggelig å prate med henne, sier en særdeles skrukkete gammel dame som avslører at hun hittil har latt seg lure av Stridshals over femten ganger, og har gitt henne nærmere 100.000 kroner. – Noen ganger synger hun sanger for meg, du vet, Lille Måltrost, Det Var En Gang En Bollekrans, Somewhere Over The Rainbow, Skippern Kjører Racerbil … alle de go'låtene der. Utrolig koselig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: