Alt om babyslim


Jopp Dritty og hennes prisvinnende
barn fra 2002, Socrates Diana
Mange er nysgjerrige på dette slimet som kommer ut når babyer fødes. Dette har jordmor Jopp Dritty fra Høssing Føde Stue fått med seg, og hun gir nå ut boka "Alt om babyslim" på Høssing Forlag. Boka blir på godt over hundre sider, med fargebilder og en egen lukte-seksjon hvor man kan skrape og lukte på eksempler på forskjellige typer babyslim.

– Noen typer slim, for eksempel den som kommer med babyer med krøllete hår, lukter surt. Tvert i mot lukter det søtt av slimet til babyer som blunker. Dette er sinnssykt spennende! Jeg holder på å bli helt gæærn, sier den ivrige jordmoren, som har mange års erfaring med å ta imot babyer. Vi spør henne hvordan det føles å bli forfatter, sån over natten.

– Det er en utrolig erfaring for meg. Jeg er så vant til å ha babyslim på hendene, og det er en fin tanke at jeg kan strekke ut en hånd og berøre noen med babyslimet mitt, og så vil det være en sinnssykt vanvittig opplevelse for dem! Jeg holder på å bli helt gæærn!!

Boka lanseres 19. desember, og da blir det også slippfest på Høssing Føde Stue med gratis babyslim til de 200 første oppmøtte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: