"Itte fløtt fr@ Høssing!"

"Itte fløtt fr@ Høssing!" er navnet på Høssing Kommunes  holdningskampanje rettet mot ungdom som ønsker å flytte til byen. De siste årene har 98% av Høssinger under 25 år valgt å forlate nydelige Høssing til fordel for rottehøl som Oslo og Beitostølen. Nå går kommunen nye veier i kampen mot fraflytting.

"Vi har skjønt at vi må ta problematikken på alvor, og snakke direkte til ungdommen!" sier kreativ leder for kampanjen, Video Hals Armbrøst i Snø:Grøft:-) Reklamebyrå. "Ved hjelp av virkemidler som alfakrøll (datasymbol i forbindelse med epost -red.anm.) og snowboard, håper vi å nå ut til målgruppen!"


Ordføreren er også aktiv i kampanjen. "Jeg er opptatt av å informere dem unge om at alt dem får andre steder, kan dem også få her i Høssing! Hvorfor reiser ungdommen til Oslo? Jo, dem vil ha Kebab, kaffe latte og humorshow. Vel, kebab kan dem få på kinarestauranten helt sikkert, kaffe latte har dem også på kinarestauranten, og humorshow står Høssingrevyen for i stor målestokk!" sier en småbrisen ordfører.


Neste uke starter dessuten en interaktiv konkurranse blandt kommunens skoler, der elevene skal sette halen på et overurbanisert esel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: