Berømt høssing fyllekjørte

Onkel Blå fakket natt til lørdag en celeber råkjører i Godagmammaveien. Sjåføren feilet på en alkoholtest, og det ble bevist at han hadde en ganske høy promille. Han var rett og slett litt påseilet. Vedkommende hadde vært på "Høssings Bar & Spiceri" og bestemte seg å kjøre hjem uansett (i Amerika, der fenomenet oppstod, er det også kjent som DIY-driving).

Etter det Høssings journalistmiljø kjenner til, dreier det seg om ingen ringere enn Rubicon Jussbuss, også kjent som selvutvikler og coach Sally Juices ektemann. Da Jussbuss søndag morgen skulle kausjoneres ut av arresten, var det ingen som møtte opp. Sally Juice, som har tjent en formue på kursvirksomhet og selvutviklingsbøker, er den som trolig er best i stand til å betale mannen ut. Men det er nå engang Juices motto å "følge din egen klokke", og dermed er det ikke godt å si når hun dukker opp på politistasjonen.Foto: scenen som møtte politiet da de reiste til adressen som Jussbuss hadde oppgitt som Høssings Bar & Spiceris lokasjon.

1 kommentar:

  1. DIY (Do it Yourself) som i "selvhjelpsbøker" eller DUI (Driving under Influence) som i "fyllekjøring"? Jøss. Jeg blir helt forvirra på fullstendig nye måter.

    SvarSlett

Følgere

Annonse

Annonse