Høssingnisser vaksineres IKKE

Etter dagens ekstraordinære pressekonferanse ved Høssing Hotel ble det kjent at nisser som jobber på Høssing Storsenter i desember ikke skal vaksineres mot svineinfluensaen. Dette gjelder også nisser som jobber freelance på torget. - Dette gjelder også nisser som jobber freelance på torget, kommenterer overlege Mien Älschling.
Ulikt andre kommuner, spanderer Høssing kommune pandemivaksine på alle i de såkalte risikogruppene som bor i kommunen. Det er et uttrykk for dårlig samvittighet, da alle vet at sykehusadministrasjonen er korrupt, sier en kilde (Johs. Teitt-Hansen) som gjerne vil være anonym.

Älschling kunne også fortelle om en hardt presset økonomi ved sykehuset. - Vi har ikke råd til å vaksinere alle bare fordi de jobber med børn. Dette faktum må inn i alles hoder. Selv om de fleste har noen dager fri ultimo desember måned - til og jeg må hjem og true ned noe fet mat, gjøre noen obligatoriske ting - er det viktig å ikke miste hodet.

- Ikkje noko farleg. Sjå eg bryr meg. Eg overlevde båe TB og spanskesyken, dette er ingenting. Høyrer du? Høyrer du? sier Høssings eldste nisse, Khomeini Lucia (94).Dr. Älschling og hans onde assistent, Bent Bentsebrua

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse