Tidenes yngste Høssingpolitiker

Hansko med sin sekretær Barabas
Hansko Comandore (7mnd) er valgt inn som Reddik og Isjaskonsulent i Høssing Kommunestyre, og blir dermed den yngste kommuneansatte noensinne. Hansko kan hverken snakke eller gå ennå, men har en utpreget evne til å få viljen sin alikevel, i følge kommunekontoret. "Når han har fått nok søvn og ny bleie er han i toppform" sier stabsjef Kantor Magenta, som selv er kun 8 år gammel.

3 kommentarer:

 1. Det var søren meg på tide! "Skal tidlig krøkes" er noe av det første som står skrevet i den komunale handlingsplanen. Likevel er det først i 2000 og ni at vi får se en isjasansvarlig på under 13 år! Velkommen etter er alt jeg har og si

  SvarSlett
 2. Applauderes. Endelig noen til å ta tak i reddikproblemet som har preget høssinger i en årrekke.

  SvarSlett
 3. Makan! Jeg søkte selv på denne stillingen, og mener selv at jeg er godt kvalifisert, da jeg har isjias selv. I tillegg har jeg spist svært mye reddik, spesielt på syttitallet. Og jeg kan både snakke og gå!

  Å bli forbigått av et lite baby-menneske på denne måten, er intet mindre enn skandaløst. Jeg begynner å miste tiltroen til administrajonen i Høssing kommune. Nå må ordføreren eller borgermesteren eller hva det heter komme på banen og forklare seg!

  Arg hilsen fra Hyerge.

  SvarSlett

Følgere

Annonse

Annonse