Obame til Høssing?


Kommer USAs nyeste president en svipp innom Høssing når han kommer til Norge 10. desember for å motta Nobelfestivalens pris i Oslo Råd Hus? Det spekuleres høyt i om kanskje negerkongen kommer til å ta turen innom Høssing under sitt besøk i Norge.
Ordfører Hroar Stilt Skin har nemlig i all hemmelig het sendt avgårde en invitasjon til Barack Obama om å komme til Høssing for å ta den populære "ildprøven" hvori en person settes på en pram som settes fyr på før den sendes ned Høssingfossen og så er det om å gjøre å komme seg levende fra det, da. Om Barack O'bama klarer å løse oppgaven havner han i fint selvskap. Av de 178 som har prøvd seg på "ildprøven" er det bare 28 som har kommet fra det med livet, og bare en håndfull av de har førlighet i beina.

Og det er ikke bare ordføreren som gleder seg. Etter at nyheten lekket ut på tirsdag morgen har bygda nærmest "stått" på hodet for å sette seg i sving til presidentens ankomsten. Erkefrue Libanon har bakt opp nærmere førti kransekaker som hun tenker å servere presidenten. "Og nåde ham om han ikke spiser opp!" sier hun med en bister mine.

Også politiet ruster opp til presidentens storslagne entré i Høssing Hoved Gate. "Vi har leid inn masse ekstra feiebiler som vi kan bruke til å feie opp all den dritten som alltid etterlates etter en sånn kavalkade" sier viseløytnant Bæng Bæng Bæng i Høssing Politikammer. "Alt tyder på at dette kommer til å skje".

1 kommentar:

  1. Er det ikke litt ufint å bruke ordet "neger konge" om presidenten i USA? Jeg må si at jeg reagerer på den typen sprogbruk.

    SvarSlett

Følgere

Annonse

Annonse