Debatten om rett til egne feelin's knesset seg til
At høssingtemperamentet er en myte ble kraftig motsagt her forleden. Stemningen fikk nærmest en sydeuropeisk glød da et privat organisert møte på Bydelshuset samlet rekordmange privathøssinger og høssingpolitikere for å prate om feelin's. Bydelshuset ble fylt til pipa, ja, til det punkt at enkelte gamle damer nærmest satt oppå hverandre i midtgangen. På et punkt tyknet stemningen til så kraftig at det var en fare for at oksygenet ville knesse til og forsvinne ut pipeløpet.

- Jeg orker ikke mer, jeg blir som et tomt skall uten rett på mine EGNE FEELIIIIIIIIN'S! skrek Tård Hunderfossen da temperaturen på debatten nådde bristepunktet. Hunderfossen kunne fortelle til en rørt forsamling om et emosjonelt liv som nesten var totalt hemmet i mangel på tilgang til egne feelin's.

En hjemmel som skal sørge for at høssinger heretter automatisk har rett på egne feelin's, er nå innlemmet i Høssing kommunes lovverk. Denne retten tilfaller feelin'sens eier etter vedkommendes konfirmasjon, bar mitzwah eller lignende rite de passage, altså når høssingen anses som emosjonelt moden; når han eller hun har ansvar for egne feelin's.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse