Krangelen med Abildsø intensiveres

Feiden med toppledelsen i Abildsø kommune spisser seg til. Det begynte som kjent med en uskyldig putekrig på kontoret til ordfører Stiltskin da ordførerteamet fra Abildsø, tvillingene Heitan og Reitan Düün, var på utvekslingsreise til Høssing kommune i fjol. Det var den lille steinen i Stiltskins pute som rev opp kinnet til Heitan, som la grobunn for en feide som har blitt tydeligere og tydeligere nå i det siste. Som vi husker, forlot ordførertvillingene Stiltskins kontor i heseblesende raseri, og utbrøt klart og tydelig at de ikke ville ha noe mer med Høssing å gjøre.

Likevel skjedde det nylig en hendelse som gjorde at Høssingadministrasjonen satte traktekaffen i halsen; for to dager siden mottok de et anonymt brev fylt med et hvitt pulver. Pulveret slo ut ordførerens sekretær Tessa Daimler fullstendig. Visstnok var hun "klengete, og pratesyk og glad, ja...en helsikes kaut og oppstemt" (sitat Stiltskin) i et kvarter, før hun måtte legge seg nedpå. Stiltskin legger humrende til at det ikke var det verste han hadde vært borti, og sånn sett ikke kan klage på episoden. Daimler er fremdeles ufør. Og ikke nok med det - en kjemiker sporet pulveret til et laboratorium i Abildsø.

Heitan og Retian Düün er kjent som en aggressiv duo i politikken, især etter at de rev Abildsø vekk fra Oslokartet og etablerte det som egen kommune i fjol november måned. Oslo fylkeskommune var på denne tid altfor opptatt av hasjtilbudet ved Akerselva, og lot dette fare. Nå bør Hovedstaden imidlertid være på vakt.Skolen i Abildsø. Mye ondt får sin grobunn her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse