Kari Synsam er død


NEKROLOG:Høssings bygater var i morges fylt av vandrende katter, hunder, pungrotter, salamandre og andre husdyr som for to timer var sluppet fri fra varme familiehjem, som jo er tradisjonen i Høssing når kjente og kjære høssinger avgår ved døden.

Anledningen var Kari Synsams død.

Kari Synsam, Høssings største myntsamler og filatelist, omkom i går ved en kollisjon med et søppelspann, 88 år gammel. Søppelspannet, som tidligere stod utenfor Televerket, befant seg i går ved noon-tider midt i rundkjøringen ved Høssing Rolands kirke. Da Synsam kom syklende fra sentrum etter lenger økt med kveldskurong, rakk hun ikke å bremse tilstrekkelig før tragedien var et faktum. Saken blir nå etterforsket av politiet. I følge kilder luktet det alkohol rundt søppelspannet.

Kari var Høssings første som reiste til Hovedstaden, byen for de høye menn med hatt. Kari kom tydelig merket tilbake, og sverget aldri å dra dit igjen. Og vi hørte på rådet ditt Kari!

Vi som kjente Kari, vil huske henne for varme hender, kalde omslag og og og. For øvrig har undertegnede begynt å samle på mynt. Så er det nevnt.

Kari var også bestemor til kommunikasjonsdirektør ved Televerket, Hjan-Pegasus Synsam.

Steintein Knooph-Lønnecirooph,
Sjefsredaktør i Høssingposten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse