Ville bare sutte

Fra retten:

Jif Joint-Nilsen, kapellan i Høssing Kirke og quizmaster på Sykt Funny Pub, måtte møte i retten på grunn av et helt spesielt "møte" forleden: han skal ha overfalt ordfører Hroar Stiltskin utenfor ordførervillaen, og nektet å slippe taket før politiet kom til stedet og fjernet Joint-Nilsen med makt.

Einar Førde-dobbeltgjenger Joint-Nilsen la fra første stund kortene på bordet. Disse ble raskt ryddet bort av rengjøringspersonalet på Tinghuset. Deretter var det pause.

Etter pause forklarte Jif Joint-Nilsen at han suttet på Stiltskins øreflipp for å mette et suttebehov som ikke lett lar seg temme. Suttebehovet har sin bakgrunn i at Joint-Nilsens mor ga sin sønn morsmelk med en skje, og at han aldri fikk narresmokk. Kriminalpsykolog Dropp Børnesind bekreftet at slik mating legger grunnlag for en ekstrem suttetrang som først kan dukke opp i voksen alder. Børnesind foreslo en spesialavtale med produsenten Høssingsmokken, eventuelt en smokkeprodusent i Abildsø, hvor Joint-Nilsen bor. På grunn av suttebehovet er Joint-Nilsen nå fraskilt, og har mistet omsorgsretten til sine fem barn.

Øreflippsutteren kan nå se frem til et kort opphold bak Høssing Fengsels murer.

Dommer Preg Heinegen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse