Føljetong til besvær

Den vanvittig populære føljetongen "GURI LARSENS HEST" har ført til hestegalskap i Høssing. Blant annet kan Høssing Hest Furore, den populære hestebutikken ved Høssingtorget, fortelle at de er helt utsolgt for hest. Helt utsolgt!

Mike-Hassan DeWit, som driver pølsekiosken Høssing Brutal Pølseutsalg og Storkiosk m/Video har innført en egen type hestesnop, Vrinskeboller, som man får for rabatt 27% ved leie av hesterelaterte filmer, eller 18% ved leie av filmer hvor hest opptrer sjeldnere enn tre ganger i halvtimen. Ved leie av ikke-hesterelaterte filmer får man kun 4% rabatt på Vrinskeboller, men til gjengjeld får man en plakat av Pamela Anderson ved retur av filmen. HVIS kassetten er spolt tilbake, vel og merke.


Stakkar hunden.
Også hundefriserdamen Merry Flanders har merket økt pågang av hundeeiere som angrer på valg av husdyr og ønsker hunden sin transformert til hest ved hjelp av Flanders spesialitet: hesteklipp. Det er også blitt veldig populært å spise havre og markblomster, sier innehaveren av Høssing Havre & Markblomst Senteret. Det skal visstnok være svært sunt for huden på føttene.

Skaperen av den populære stripen heter Pytagoras Jevnaker og er en lokalpatriot med smaken for det gode liv. I et tidligere liv har han vært Hitlers elskerinne Eva Braun, og har også jobbet i en periode i en butikk som leier bort elektronikk og hvitevarer til en billig penge. Nå satser han på å jobbe heltid med Guri Larsens Hest, etter den fantastiske mottakelsen serien har fått i kommunen. Allerede er det blitt opprettet hele to facebook-grupper dedikert til organisering av møter for høytlesning av serien.

Fans som vi har snakket med i gatene sier at de gleder seg veldig til å lese mer om Guri Larsens Hest, som foreløpig har kommet med to episoder. Og spørsmålet alle spør seg er; når kommer samleboken?

"Vi får se", sier Pytagoras. "Jeg er i samtaler med flere forlag om lukrative avtaler. Dessuten er jeg blitt kontaktet av Josh Brandy, regissøren av den hysteriske same-parodien «Kill Buljo» om å lage en filmversjon av serien. Den skal foregå i nordnorge, og blir svært lattermild. Helt krem!".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse