Jøss Muntersen (98) vant tegnekonkurranse i fjor


Jøss Muntersen (98) vant tegnekonkurransen på Høssing Eldre Senter i fjor. Men det gikk visst i glemmeboka til samtlige 450 beboende ved senteret. Det var først i dag at noen gikk tom for dasspapir på et av toalettene at tegningen av en hvalross ble funnet bak et ødelagt dosete Jøss falt og brakk lårhalsen på i fjor. Jøss sa følgende om hvordan det var å vinne tegnekonkuransen:

- Ja, hva sa du? Hva sa du? Hva var det du sa? Hva? Nei har ikke gitt noe trekkspill i julegave til en mann ved navn Bjørulf Steinar Bøkk.

Erna (67), som kom på andreplass med sin tolkning av en ku tegnet med ødelagt fettstift har vært sur i tre år på grunn av at kommunen har satt hun på samme rom som Einar Hansen (78). Hun har ingenting å si om Jøss muntersens tegning av en sjøku, bortsett fra at den var sinnsykt slimete forrige gang hun så den bak dosetet.
"Lær meg litt HTML" skriker hun i et siste forsøk på å overbevise oss om at hun var den som burde gått av med seieren. "Lær meg litt HTML din jemenitt! Ellers så selger jeg min førstefødte til Lusifer!"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse