Eldre mann illsint på komma


Slik kan den gamle ha sett ut


Politikameratene Jonas Prisras og Volvo Torp hadde sin fulle hyre i hele går med å stagge en dritgammel mann som hadde gått helt amok inne på Høssing Cabaret etter å ha hisset seg opp i flere uker på grunn av bruken av komma i bøker og blader. Men i motsetning til folk flest var det ikke feil bruk av komma som gjorde ham opprørt. Neida, han ble forbannet av riktig tegnsetting.

Besetningen på Høssing Cabaret, som var midt inne i prøver til uroppføringen av Jon Fosses nye komedie "Det luktes i hele nabolaget", ble svært pinlig berørt av opptrinnet. "Det var dritflaut", sier Fauske Thorn som har rollen som gjenglederen som tar til vettet og velger et liv innenfor lovens lange arm, og dermed får den vakre Oliafiafa til slutt, men hun blir forgiftet av en sjalu elskerinne og dør helt til slutt. Etter det er stykket over.

Men politiet visste råd! Konstabel Prisras hadde vært på tyrefekting i Pamplona og sett hvordan "proffene" gjorde det, og tok dermed prompte frem geværet og skjøt den gamle i brystregionen. Han kan dermed begraves allere neste tirsdag på Høssing Grav Lund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse