Anmeldelse: Den nye Harry Potter Filmen


Endelig har den kommet til Høssing også, den nye filmen om den lille trollmannen Harry Potter og vennene hans som går på Waldemort skole i England. Den er basert på de uhyre populære bøkene av JR Ewing som har solgt i tusentall over hele verden. Hver gang det kommer en ny bok så bare "yessss en ny bok" sier folk da.

Den nye filmen i rekken er enda mer spennende enn den forrige. Nå har Harry Potter lært seg og kjøre motorsykkel, og dette fører til mange forviklinger når han kjører rundt i gangene på kostskolen han går på. Bl.a. kommer læreren hans til å få seg en lærepenge når han prøver å stanse Harry Potter, som vi alle vet er ustoppelig. Harry Potter har også fått seg nye, firkanta briller og da er det ingen som kjenner ham igjen så han kan bevege seg fritt rundt i klasserommet og slippe unna den onde Dumbodorff som bor under trappa til foreldrene hans og er ute etter noe.

Det blir også en morsom scene hvor trollmannen RumpelSnurr hevder han er trollmannen Mimpelmump, men så blir han avslørt av den lille fregnete drittsekken Hermoine som putter et sannhetsserum i trynet hans.

Alt i alt er dette en fantastisk film som anbefales til alle i Høssing kommune som er babyer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse