Jick Classy har gjort det igjen


Det var stor spenning tilknyttet gårsdagens pressekonferanse på Høssing Spa Hotell. Den kreative fabrikken Hemsko Produksjoners administrerende direktør Jick Classy presenterte på sedvanlig vis deres nye invention som skal få høssinger til å løpe ned butikkene og tømme lommebøkene sine.

Det nye produktet kalles fengende nok iJønn, og skal være et allsidig apparat, med funksjoner som strekker seg fra avspilling av analoge medier, til elektronisk hjelp på kjøkkenet. Det kan også benyttes utendørs.

- Jeg tror vi har klart å lage noe som folk blir så glad i at de kommer til å ønske å bli gravlagt med det, sier Jick Classy beskjedent. Beskjedent, ettersom oppfinnelsen deres fra 2006, iSletten, var det mest brukte kistefyllet hos nylig daue høssinger, eller det som arkeologene kaller gravgave.

Gadgetskribent i Høssing Tekniske Magasin Jeiro Paviljong var fra seg av begeistring på telefonen i går kveld: - Igjen har Jick Classy gitt høssinger og nordmenn et teknisk vidunder som kommer til å forandre deres hverdag totalt. Jeg er nær sagt fra meg av begeistring. Jeg får gåsehud bare av å prate om det. Og jeg er ikke særlig glad i gjess, for å si det sånn.

4 kommentarer:

 1. iJønn er fullstendig ubrukelig. Jeg har støvesuger og jeg har datamaskin. Så hva skal jeg med iJønn? Meh! Omg! FTW! X-)

  SvarSlett
 2. Kommer nok til å spare mye penger og salt på å kjøpe iJønn ja..

  SvarSlett
 3. Dere som klager over iJønn....BARE VENT til alle andre har det!! Da vil dere også få lyst på det og skjønner inni det lille huet deres hva som er rett og gærent!

  SvarSlett
 4. Hahaha*gulp*LOL ><

  Hvorfor kjøpe iJønn når man kan få DeltaExpress til nærmest halve prisen, og MED innebyget salærfunksjon? Lættis dårlig!

  SvarSlett

Følgere

Annonse

Annonse