Høssing Skuta snart i land


Høssing Skuta kommer snart tilbake til Høssing Havn etter et par dager utasjøs. Den har blandt annet vært å levert tilbake falske krabbeklør til en av våre nabokommuner, og solgt noe av maten som ikke ble spist opp på siste kommunemøte. Høssings Lokal Historiker, Fredmann Høss Jr. forteller at Skuta har tilhørt Høssing i lang tid.

- Skuta har vært i Høssing i generasjoner. Sagnet tilsier at det var den skuta som tok med seg Svarte Dauen til høssing for et par år siden. Black metal bandet, altså. De er helt gærne. En gang så drepte de en geit med et plekter under en konsert. En annen gang så så lå alle inne i hver sin kiste under en hel konsert. Etterpå fant man ut at faktisk alle i bandet hadde dødd rett før konserten, men ville gjennomføre allikevel. 

Har du lyst til å ta deg hyre på Høssing Skuta neste gang den seiler ut for å finne ut om det er noe særlig mer godteri på 10kronersmarkedet i nabokommunen, så ta kontakt med din nærmeste kaptein, snekker, sjømann eller advokatfullmektig. De har sikkert peiling.

1 kommentar:

Følgere

Annonse

Annonse