Storslagen gesims-avdukning!

Høssing har endelig fått egen gesims! Den ble avduket under en spektakulær åpningsseremoni som fant sted i Storebjørn-salen på rådhuset i morgentimene i dag. Deretter ble det servert en helt spesiell kringle, som inneholdt fire forskjellige sorter gjær, før hele kommunestyret og de geistlige deltok i en parade som ble ledet av Høssing Storforbruker Janitsar Korps til tonene av John Philip Sousas filmmusikk fra "Bompibjørnene".


Deretter startet problemene, idet korpsets GPS-avleser feilaktig ledet paraden ut på riksveg 29 hvor de havnet i motsatt kjøreretning og ikke fant en avkjørsel før Holmestrand.

Lederen for Høssing Gesims Forening er mektig stolt over nyvinningen, og tror at Gesims-Industrien i kommunen kan ha godt av at det endelig blir brukt gesims også lokalt.

Hittil har all gesims blitt eksportert til Asia og Kina, og etter finanskrisen har over 25.000 gesimsarbeidere mistet jobben i kommunen. Med økt fokus på gesims også her hjemme, tror jeg Høssing kan bli et knutepunkt i gesims-bransjen.

Det foreligger allerede planer for å starte en egen gesims-skole med tilhørende gesims-barnehage i Høssing, og innovasjonskomitéen har også foreslått å reise en statue av en gesims i eller i nærheten av rundkjøringen, sånn at man kan få sett den fra alle vinkler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: