Plagsomme instrumenter tatt på fersken!


De pensjonerte politimennene Asgyr Meining, Label Thorsen og Ju Hygge klarte forrige søndag å knipe de to musikkinstrumentene som hadde laget baluba i Høssing sentrum siden fredag i forrige uke. I en hel uke hadde fiolinen og althornet spilt gamle persiske ertesanger, hel uten forsvarsel. Kioskeier Bambi Hudflekk sier hun mistet besinnelsen totalt når hun hørte althornets første tone; "Jeg visste verken opp eller ned, jeg var så grisesinna at jeg beit av meg ei sene i handa". Nå når hun får høre at instrumentene er tatt klarer hun å le av saken, selv om handa er slapp og livløs.

Gladsaken ble til da de tre pensjonerte politmennene satt hjemme på søndagsmorgenen etter å ha vært våken hele natta. De hadde leid alle politiskolen-filmene og holdt nå på å spille ut scener på kjøkkenet. Da hørte Meining noen han mente var et felegnikk og de gikk til vinduet, der så de fiolinen og hornet stå å gnikke på hverandre. "Vi skjønte det ikke da", sier Label Thorsen, "Men de holdt på å formere seg!". For når politimennene kastet en sek med flesk på dem og fikk fanget dem, så de at fela hadde født en liten dirigentstav. "Forferdelig", sier Hygge som stolt kan fortelle at han aldri har tatt i et instrument i hele sitt liv.

Nå skal instrumentene låses inne sammen med resten av janitsar-orkesteret og holdes skjult til alt skal brennes på jonsok. Tre ganger hurra for politiskolen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: