Nekrolog: Willy Davs


Høssing har virkelig mistet en fargeklatt etter at epileptikeren og sjoko-entusiasten Willy "Caps" Davs mistet livet under et speed-dating kurs i regi av Høssing FrP.

De fleste av oss kjente godt til hans daglige anfall foran trafikklyset i Malle Brincs gate, eller husker med glede på den gangen han tømte hele kommunen for Stratos i løpet av én dag. For andre er det kanskje de mindre hyggelige minnene som strømmer på, som da han voldtok bysten av Dolly Parton på rådhusplassen eller da han kjørte treskemaskinen inn i barnetoget på 17. mai. Men en ting kan vi alle være enige om; det fantes ikke noe vondt i ham! Helt fra tiden jeg hadde sammen med ham i Bataljon Høssing har han vært blant mine nærmeste venner. Vi delte på alt; livserfaringer, bombe-oppskrifter og barneporno. Senere ble vi samarbeidspartnere i et prosjekt som vi
kalte "Operasjon Total Dunder" som gikk ut på at vi skulle kveste flere hundre tusen mennesker ved hjelp av Bingoresultater. Dette ble desverre aldri noe av, etter at han speed-datet seg inn i koma og døde av oksygenmangel.

Det er helt klart myndighetene som har skylden for at denne herlige mannen døde så altfor altfor tidlig. Derfor oppfordrer jeg alle om å stemme på FrP ved neste kommune valg, så vi kan få flere guns i skolen f.eks. Her ser dere ihvertfall én Høssing som skal stemme MOT sosialistene i stortinget!!!!!!!!!!!!


Mvh. Mikke Leif Agder

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: