Høssings Bataljonen planlegger retrett


Høssings Bataljonen planlegger nå retrett fra Bornholm, hvor de i løpet av de siste to år har forsøkt å infiltrere et beinhardt ballettmilljø. De småvokste høssingsoldatene vakte omsider oppsikt med kraftig skjeggvekst, som ikke lot seg stagge da de deltok på et ballettsko-seminar på Odd Einar Dørums slott på Fyn i januar måned.

I tillegg pratet de et bornholmsk med sterk høssing-aksent. Alt dette tok altså likevel bornholmerne nærmere to år å gjennomskue. Som vi vet står ballettmiljøet (BM) så sterkt på Bornholm at dets tentakler slår inn dørene til og med hos regjeringen, noe som her om dagen forårsaket skifte av dør til regjeringssalen midt på natten. BM er også gjennomsyret av korrupsjon.

Gjennomsnittlig sitter en generalsekretær en time av gangen, før han/hun må opp og stå litt. Deretter setter han/hun seg igjen. Uansett rekker de ikke sitte lenge; de siste årene sitter ingen lenger enn to år til sammen, før de blir drept av tronfølgeren. BM har nå begynt å smugle ørsmå ballettdansere sammen med osteeksporten, som er øyas egentlige inntekskilde nr én. Bornholmske ballettdansere slår nå igjennom i hovedsteder over hele Norden, og skyver samtidig ballettstrebere over scenekanten.

Her hjemme har de også skapt bruduljer. Høssings ballettfagforening har skapt en sideforening som nå heter Høssingballettens De Tar Jobbane Våre. Høssingballettens De Tar Jobbane Våre er nå blitt medlem i Det Gode Selskab, samt godkjent i De Tar Jobbane Våre Høssing International, som også kontrollerer Høssing Seil og Majones, Høssing Bil og Auto Inc, Lommemännen Høssing, samt Samtforeningen av Høssings 1914.”

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: