BRANNFAKKEL: ILLOJALITET I ORDFØRERENS FAMILIE?

I en bloggoppdatering av 8. januar mens vi leser 2012 på Abildsø kommunes nettside kan vi lese at kommunen har fått hjelp av en viss herr "Heineken S." for sitt "engasjement". Hva engasjementet har bestått i, blir mindre mystisk i bloggoppdateringen av 15. desember mens vi leser 2011, hvor det kommer fram at denne "Heineken S." har støttet oppunder en markering for Abildsø kommunes nye nettside med salg av juletrær og nek og kanskje mer til. Det siste får bare bli hypoteser enn så lenge.

Høssingposten skriver om dette fordi vi har en brannfakkel å slenge ut: vi tror at denne Heineken S. er identisk med Heineken Stiltskin (bildet), ordfører Hroar Stiltskins sønn.Det er en kjent sak i kommunen våres at ordførerens sønn er en geskjeftig forretningsmann som ivrer for å få inn noen kroner på si. At Heineken Stiltskin kan ha tilbudt sine tjenester til Abildsø kommune som siden kommunens dannelse har vært Høssings kommunefiende numero uno, er mildt sagt forstemmende.

Ballen er kastet til Høssing kommunestyre. (Det meldes nå at ballen bare kom halvveis over gata da den ble kastet ut av Høssingpostens redaksjonslokaler i Høssetårnets åttende etasje, og umiddelbart ble overkjørt av Per Inge med isbilen. Det er nå sendt ut en redaksjonssekretær i ens ærend å handle inn en ny ball på sportsbutikken).

3 kommentarer:

 1. Dette er en EXTREMT alvorlig anklagelse. Regner med at dere skaffer dere en god ball nå.

  SvarSlett
 2. La Heineken være i fred. Kjempefyr!

  SvarSlett
 3. Æ e fette opprørt over hele saken, Heineken e en svikefull brillebruker som bør straffes!

  Mvh

  Mahatma Olsen

  SvarSlett

Følgere

Annonse

Annonse