– Total Ripoff


Sinna kvinne
Kaira Bifogd, mest kjent som den småspiste innehaveren av julekortbutikken i Saueskinnsbakken, er for tiden helt i harnisk etter at hun oppdaget at hennes forhenværende venninne Mette Topp har gått til anskaffelse av en frisyre som er mistenkelig lik hennes egen.

– Det verste er ikke sviket, men den jævla nedrige knivstikkingen (her snakker Bifogd metaforisk, red. anm.) i ryggen som har funnet sted. Min tidligere venninne Mette Topp var en av de første som så den nye frisyren min da jeg var og fikk den utført hos Tomra Frisør i juli 2008. Helt siden da har hun planlagt å overta frisyren. Det har vært som en besettelse for henne. Og nå har hun altså gått til det skritt å sette planen sin ut i livet.

Det er ikke første gang kvinner blir sinna og sjalu pga. frisyrer og lignende ting, skal vi tro professor i historikk og selgtrosdsgorforiske undersøkeler, Anus Harr.

– Joa, det skjer ganske ofte. Sist forrige uke begynte kona å snerre da det var en på radioen med samme perlekjede som hun har. Ganske merkelige greier, får en si. Men hva skal en gjøre? "Woman – can't live with'em, can't live without him", ikke sant?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse