Høssing Street View skaper for virring

Google lanserte tjenesten Street View for Høssing med brask og bram tidligere i år. Nå viser det seg at de mange skeptikerne til prosjektet får vann på mølla. Systemet har mange svaketer, noe leirskoleinnehaver Dando Evensruud bittert har fått erfare. I følge kart-tjenesten går Fuglekroppstien rett inn i oppkjørselen hans. -Ja, her har det vært livlig i det siste kan du si! Evensruud forteller om alt fra tyske nazister til barnehageansatte som har forvillet seg inn på grusdekket hans. -På grunn av Googles avslappede forhold til å gjøre forarbeidet grundig har oppkjørselen min nærmest blitt et samlingssted for samfunnets løse fugler. forklarer MC-entusiasten.

Dette er skjermbildet du får på PC-en din.

En ting er å få mye besøk, men Evensruud reagerer ekstra sterkt på at det er de svake gruppene i samfunnet som ender opp på hans eiendom. Han har en fortid som kriminell rusmisbruker og prøver å komme seg inn i samfunnet ved å drive leirskolen Camp Avslappa Holdning for barneskoleelever, samt å skru på motorsykkelen sin. -Da hjælper det ikke at jeg kommer ut her hver morran til Eksil-sørlendinger, svaksynte og lommetyversker som står i kø for å gjøre livet mitt surt!

Google lover nå å finansiere flytting av Dando Evensruud og hans familie. Hvis alt går som planlagt vil en kopi av barndomshjemmet hans bli oppført i veikrysset nede på "rocke-hjørnet" i Høssing sentrum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse