Varm softis selger som hakket møkk


Til og med endene møtes for å få varm soft ice
Høsten's store suksess er å innta varm soft-ice, i hvert fall for mange bilmekanikere, førtidspensjonerte, begravelsesagenter, også videre.  Generelt alle innbyggere i Høssing så å si er observert med denne herlige godbiten i henda på ett tidspunkt.

Markedssjef Jon Nav Edvardsen kan fortelle om glødende engasjement for den nye varme softisen de har lansert.
- Etter at soft ice maskinen her på Narvesen konka solgte vi mer soft ice på 4 dager enn vi har gjort siden Høssing Narvesen ble grunnlagt i 1998. Det har blitt en helligdag, den dagen Narvesen ble grunnlagt. En offentlig fridag, for alle andre enn oss som jobber her sjølvsagt. Og på fridager strømmer folk til for å kjøpe kald soft ice de kan kjøle seg ned med. Men nå som det er kaldere i lufta kan folk varme seg opp med en varm soft ice og kanskje en pølse? (ikke spis pølsene der! Red anm)

Sykestua kan ikke melde om at det er farlig å spise varm soft ice, men har denne generelle advarselen til alle som spise opphetede iskremprodukter.
- varm soft ice er ikke farlig, men hvis det har satt seg maur, flått eller andre skadedyr i isen, bør de svakeste holde seg unna.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse