Brødre renset servant med bikkje

Kunne tenkt seg et helt annet liv.
At menneskets firbente venn (hund red. anm.) er et omstridt tema i disse dager herjer det vel ingen tvil om. Høssing Kommunes hjemmesider har blitt nedringt av lesernes egne hunde opplevelser. To karer som setter hundens rykte i positivitetens lyset er brødrene Ringkollen og Dag Hammersmith fra Røg, øst i kommunen. Hjemme hos dem er det puddelen Geir Kvarme som er sjefen. -Her hjemme er det Geir Kvarme som er sjefen forteller Ringkollen over telefon. -Skal det bestilles smørbrød eller anrettes fullmodne tomater langs vinduskarmen, må hunden konsulteres først.

Puddelen skal ha fått navnet sitt etter en helg hvor brødrene Hammersmith hadde et 25 timers "Fredriksons Fabrikk"-maraton, en TV-serie brødrene setter høyt. -Vi bytter på å spille ut de ulike karakterene fra "Fredriksons Fabrikk" i et omfattende rollespill som har pågått i flere år. Siden vi foretrekker å være "jentene" på fabrikken, ble det naturlig at hunden ble Geir Kvarme. Hunden kan også brukes til nyttige gjøremål, som rens, vask og polering. -I forrige uke gnidde vi hunden mot servanten med glimrende resultat, forteller brødrene i kor. -I forrige uke gnidde vi hunden mot servanten med glimrende resultat.

1 kommentar:

  1. Høssing er et jødiskt Israel prosjekt , støttet av Illuminati og The New World Order som fremlakt av George Bush Senior på møte i US på tidlig 80-tallet. Bare sier det.

    SvarSlett

Følgere

Annonse

Annonse