Tidsmaskin skaper klager

Naturfaglærer Hreidar Manhattan har sammen med frivillige 7.-klassinger ved Høssing Barne og Ungdoms Skole over lenger tid brukt midttimene på å lage noe utenom det vanlige. Nå foreligger resultatet: en tidsmaskin. Selve tidsmaskinen består av et dusjkabinett. Siden forrige fredag har utvalgte syvendeklassinger foretatt tidsreiser sammen med lærer Manhattan.

Men reaksjonen fra foreldre har ikke latt vente på seg. De klager over at barna blir gående med våte klær og med vått hår, kanskje uten mulighet til å frottere nevnte deler på "den andre siden". De er redde for at barna deres skal bli forkjølte.

Elevene må nemlig posisjonere seg i dusjkabinettet og skru på vannet for å få full effekt av maskinen. En gutt som det ikke skal røpes identiteten på, men som vi kan røpe har noe vannskrekk, koblet av vanntilførselen før en reise, og havnet i en Da Capo-sending i 1991. Gutten havnet bak "Dør 3", og har ennå ikke kommet tilbake til nåtiden.

Manhattan kan derfor ikke få vektlagt sterkt nok hvor viktig det er at vannkabelen er koblet til, og at reglene følges til punkt og prikke. Men nå kan tidsmaskinprosjektet altså være i fare, om foreldrene får viljen sin.

Dette vil ikke funke

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: